Banneri ja tiedot

NÄYTTELYAIKOJEN HAKU
KAHVILA-GALLERIA FLEURISTESTA

Näyttelyajat ovat nyt haettavissa koko vuodelle 2017. Kysy vapaita aikoja. Yksittäinen näyttelyaika on noin neljä viikkoa. Hakemus sisältää täytetyn hakemuslomakkeen, näyttelysuunnitelman, ansioluettelon ja kuvat muistitikulla.

Näyttely

TARKEMPIA TIETOJA JA OHJEITA HAKIJOILLE

A Hakemus

Hakemukseen tulee liittää:
1 Täytetty hakulomake (tulostettavissa tästä), joita voi noutaa myös Fleuristesta.
2 Näyttelysuunnitelma
3 Kuva-aineistoa:

6–10 kuvaa tuoreista tai näyttelyyn aiotuista teoksista sekä erillinen kuvaluettelo tarkkoine teostietoineen. Jos hakijoita on hakemuksessa useampia, kuvat toimitetaan kaikilta osallistujilta. Kuvat toimitetaan digikuvina tallennettuna jpeg-formaatissa muistitikulle.
4 Ansioluettelo(t)
Hakijoiden toiveet sopivasta näyttelyajasta pyritään ottamaan huomioon. Mikäli jokin aika haettavalla kaudella ei ehdottomasti sovi, siitä pyydetään mainitsemaan jo hakiessa.

B Yhteystiedot ja aukioloajat
Hakemukset toimitetaan osoitteella:

Fleuriste
Ranskalainen kahvila-galleria / Näyttelyhaku
Uudenmaankatu 13
00120 Helsinki

Fleuriste on avoinna ti-pe 9–17, la 10-17, jolloin hakemuksia voi myös jättää.

Aukioloajat:
Fleuriste on avoinna ti-pe 9–17 ja la 10-17.
Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin ja seuraavina pyhäpäivinä ja päivinä:
Uudenvuodenaatto, Uudenvuodenpäivä, Loppiainen, Pitkäperjantai, pääsiäislauantai, 2. pääsiäispäivä, vappuaatto,Vapun päivä, Juhannusaatto
ja -päivä, Itsenäisyyspäivä, jouluaatonaatto, Jouluaatto- ja päivä sekä Tapaninpäivä. Fleuriste pidättää oikeuden muuttaa gallerian aukioloaikoja.
Heinäkuussa galleriassa ei ole näyttelyä.

C Näyttelyvuokra ja muut kustannukset
Näyttelyvuokrasta ja provisioista sovitaan erikseen. Vuokraan sisältyy näyttelytiedotteen laadinta ja tiedotus (taiteilijan kuvauksen pohjalta), avajaisten käytännöt järjestelyt sekä näyttelytilan avoinnapito ja valvonta.
Taiteilija vastaa teosten kuljetuksista sekä mahdollisista teosvakuutuksista. Teokset ripustetaan yhteistyössä taitelijan ja gallerian kanssa. Galleria tarjoaa ripustusvälineet ja perustyökalut. Taiteilija vastaa avajaistarjoilukuluista ja vakuutuksista. Taiteilija toimittaa materiaalin (näyttelyteksti, teoskuvat) tiedotuksen pohjaksi. Taiteilija vastaa teostensa edellyttämistä teknisistä laitteista sekä tarvittavista rakenteista.

Ostaja maksaa teoksen tilisiirrolla suoraan taitelijalle tämän ilmoittamalle tilille. Teoksen voi noutaa näyttelyn päätyttyä osoittamalla lasku maksetuksi.